Commerciële ruimte (verhuurd)

Zeeland - Walcheren | Referentienummer: 10637

In het centrum van Vlissingen gelegen commerciële ruimte (begane grond en kelder), welke na verbouwing geschikt is voor horecafunctie dan wel detailhandel. Door de centrale ligging tussen het Bellamypark, de Boulevard, de jachthaven, het Arsenaalgebied en het kernwinkelgebied biedt deze ruimte bijzonder veel mogelijkheden. Met als buren aan de ene kant Hotel “Zilt” en aan de ander kant Argentijns-Mexicaans Restaurant “Amigo” lijkt een horecafunctie het meest voor de hand liggend. Maar ook een detailhandelsfunctie behoort zeker tot de mogelijkheden.
 
In het object was voorheen een amusementshal gevestigd. De huidige eigenaar zal (eventueel in overleg met een huurder) de voormalige hal geschikt maken voor de exploitatie van horeca. Op basis van het huidige plan komt er op de begane grond een ruimte van 190 m² beschikbaar voor de functie van café-restaurant inclusief een gescheiden dames en herentoilettengroep.
Via een trap is het souterrain (82 m²) te bereiken waar een voorbereidingskeuken, een spoelkeuken, bergruimte en de containerruimte zal worden gecreëerd. Een goederenliftje zorgt voor de verbinding tussen enerzijds de keuken en anderzijds het horecagedeelte. De containers kunnen via de ontsluiting aan de achterzijde naar de achtergelegen Nieuwstraat ter leging worden aangeboden

Koop van deze ruimte is bespreekbaar!

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak € 2.675
Per maand exclusief BTW
Vraagprijs bedrijfsexploitatie N.v.t.
 
Kenmerken
Vloeroppervlakte bruto 272 m2
Vloeroppervlakte verkoop 190 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting N.v.t.
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Walcheren
Parkeerruimte Voldoende in directe omgeving
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Watersportplaats
Badplaats
Toeristische locatie
Kernwinkelgebied
 
Aanvaarding
In onderling overleg