Uniek horeca-object gelegen aan de A27. (verkocht)

Noord-Brabant - Land van Heusden en Altena | Referentienummer: 10674

Fort Altena maakt samen met Fort Bakkerskil en Fort Giessen deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een 19e eeuwse militaire verdedigingslinie die zich uitstrekte van Zuiderzee tot Biesbosch. De forten zijn in de afgelopen jaren nagenoeg volledig gerenoveerd en weer voor publiek toegankelijk gemaakt. Fort Altena heeft een recreatieve ‘natuurpoort’ functie met horeca en mogelijkheden voor (zakelijke) seminars, feesten en partijen gekregen.  

Op het terrein staan verschillende gebouwen, die elk voor verschillende doeleinden ingezet worden. De toren bijvoorbeeld, biedt plaats aan een museum, de liniewinkel en het binnenplein van de toren is een zeer gewilde trouwlocatie. Kazerne C huisvest een gemoedelijke brasserie en biedt op de bovenverdieping plaats aan besloten feestjes of vergaderingen. De B-kazerne (welke in 2018 volledig wordt gerenoveerd) kan volledig afgehuurd worden, voor grotere besloten festiviteiten of zakelijke aangelegenheden. De loods kan tot 600 personen herbergen en kan multifunctioneel ingezet worden. Op het enorme buitenterrein is voldoende ruimte voor allerlei buitenactiviteiten, zoals BBQ maar ook bijvoorbeeld een beachvolleybaltoernooi.  

De huidige exploitanten hebben het horecagedeelte vanaf de grond opgebouwd en realiseren thans een prima omzet met dito resultaat. Niettemin is er nog een ruime groeipotentie aanwezig. De huidige exploitanten hebben aangegeven dat zij, mede gelet op hun leeftijd, deze ambitie niet meer hebben en willen daarom hun onderneming graag overdragen aan jonge en enthousiaste ondernemer(s) die hart heeft voor enerzijds een verdere uitbouw van de horeca-activiteiten en anderzijds ook begaan is met het cultuurhistorisch karakter van het fort. 

Serieuze geïnteresseerden welke over voldoende eigen financiële inbreng beschikken verstrekken wij graag nadere informatie over dit unieke object.

Vraag het uitgebreide verkoopmemorandum op via ons kantoor.

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak N.v.t.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie N.v.t.
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 79675 m2
Vloeroppervlakte bruto 2016 m2
Vloeroppervlakte verkoop 1250 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Ja
Brouwerij Ja
Speelautomaten Nee
Overige leveranciers Nee
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
 
Ligging
Land Noord-Brabant
Regio Land van Heusden en Altena
Parkeerruimte Voldoende op eigen terrein en directe omgeving
Omschrijving ligging In Buitengebied
Toeristische locatie
Aan doorgaande weg
 
Aanvaarding
In onderling overleg