Frituurkiosk met terras (verkocht)

Zeeland - Middelburg | Referentienummer: 10734

Op toplocatie op het Damplein in het centrum van Middelburg gelegen Frituurkiosk. Het Damplein telt circa 140 parkeerplaatsen ligt direct aan de ingang van de Korte Delft en het verlengde daarvan de Lange Delft, dé winkelstraat van Middelburg met o.a. grote winkelketens als H&M, C&A, Kruidvat, Hema, etc. Verder bevinden zich de Onze Lieve Vrouwe Abdij en De lange Jan (de abdijtoren), de kantoren van de provinciale Staten van zeeland, de Nieuwe Kerk en het Zeeuws Museum op slechts een 100 meter lopen. Door zowel het winkelende publiek als de vele toeristen is een constante passantenstroom gewaarborgd. 
 
De kiosk heeft een prima en hoogwaardige uitstraling en beschikt over een uitstekende en goed onderhouden inrichting. Men beschikt o.m. over een elektrische bakwand met 3 ketels, softijsmachine, en voldoende koelruimte. De apparatuur is circa 1,5 jaar oud en verkeert dus in een prima staat. Aan de achterzijde is een klein magazijn aanwezig.
 
Voor de kiosk bevind zich een sfeervol terras met circa 32 zitplaatsen. De terrasopstelling staat er normaal gesproken het jaar rond. Vanwege de corona-maatregelen is er momenteel geen terras. Op circa 15 meter lopen is een openbaar toiletgebouw wat in een prima staat en zelfreinigend is.
 
Prima bedrijf met mooie openingstijden (12:00 uur - 20:00 uur) en in de winter veelal 3 dagen per week gesloten (afhankelijk van het weer). Leuke omzet met een mooi ondernemersloon, met een uitbreiding van de openingsuren valt dit echter zeker nog te verhogen.
 
Dit bedrijf is sleutelklaar en per direct te aanvaarden. Geen overname van personeel, geen afnameverplichtingen.
 

Vraagprijs
Huurprijs onroerende zaak Op aanvraag
Vraagprijs bedrijfsexploitatie Op aanvraag
 
Kenmerken
Perceeloppervlakte 33 m2
Vloeroppervlakte bruto 15 m2
 
Afnameverplichtingen
Overname personeel Nee
Brouwerij N.v.t.
Speelautomaten N.v.t.
Overige leveranciers N.v.t.
 
Overige
Onderhoud pand Goed
Omschrijving inrichting Goed
Energielabel N.v.t.
 
Ligging
Land Zeeland
Regio Middelburg
Parkeerruimte Voldoende direct naast de kiosk
Omschrijving ligging In stads/dorpskern
Toeristische locatie
Kernwinkelgebied
 
Aanvaarding
In onderling overleg